Aloë zoals de
natuur het heeft bedoeld

Forever is wereldwijd de grootste teler en producent van aloë vera en producten op basis van aloë vera. Door ons expertise zijn wij ‘The Aloe Vera Company’.
We streven ernaar de beste natuurlijke bronnen voor gezondheid en schoonheid te vinden en ze met de wereld te delen. Bij Forever combineren we pure aloë vera met natuurlijke en wetenschappelijk geavanceerde ingrediënten die speciaal zijn geselecteerd als aanvulling en om de voordelen van aloë vera te versterken.

Van plant naar product naar jou.

We beheersen het proces vanaf het moment dat onze aloë wordt geplant in de grond totdat je het in handen krijgt.
Wij bezitten de grond waarop de aloë groeit. Onze aloë vera wordt met de hand geoogst en gefileerd om de gel binnenin het blad op een delicate manier te winnen. Zo kunnen we altijd de meest pure en verse aloë vera gel bieden. Het wordt vervolgens aseptisch verwerkt binnen enkele uren na het oogsten om de versheid te verzegelen.
Tijdens ons productieproces voeren we 1,4 miljoen kwaliteitstesten per jaar uit om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van de beste aloë vera, precies zoals de natuur het heeft bedoeld. Stel je eens voor dat je op een aloë vera plantage staat, het blad van een aloë plant opensnijdt en
de gel direct kunt proeven.
Onze aloë producten waren de eersten die de goedkeuring ontvingen voor de inhoud en zuiverheid van de International Science Council. Doordat onze gel rijk is aan Vitamine C helpt onze gel het immuunsysteem, helpt het bij de verzorging van de huid van binnenuit, is onze gel cel beschermend, en is deze ook nog goed voor het kraakbeen.

Over DIANA VAN DER

Een aantal jaren geleden ben ik dit prachtige bedrijf tegen gekomen. Wanneer je open staat voor verandering komt er iets op je pad om wat voor reden dan ook. Mijn achtergrond is in de mode, daarna een 12tal jaren in het bankwezen waar ik door een reorganisatie moest vertrekken. Ik wilde heel erg graag, naast ons gezin, mijn man Robert en onze 2 jongens, vanuit huis een inkomen opbouwen. Daar ik in al mijn vorige functies, zowel als filiaalleidster in de kleding als bankmedewerker, de klant als middelpunt zette is dit dé uitgelezen kans voor mij om mensen te helpen met zowel gezondheid als inkomen. Gezondheid door middel van het kennis laten maken met ruim 120 producten op Aloë Vera gebied en laten zien hoe je hier een inkomen mee kunt opbouwen. En laten we wel wezen, een gezonde financiële situatie zorgt voor gezondheid in het hoofd en lijf! Forever is een zeer geliefd bedrijf waar alle mensen met plezier mee samen werken. En het maakt niet uit of het voor een bijverdienste is of voor een modaal inkomen. Alles is mogelijk en dat sprak mij enorm aan, het opbouwen van onze eigen toekomst, zoals wij dat willen. En in ons tempo! Ik kan wel zeggen dat dit de beste keuze is geweest die ik ooit heb gemaakt. Bij ons gezin zijn en hun alles kunnen geven. Met enthousiaste groet, Diana van der Wal

Vertel me meer!

Wat wil je leren?
Producten Onderneming Beiden
Door je contactgegevens in te voeren, geef je toestemming om marketing aanbiedingen te ontvangen zoals vermeld in onze privacyverklaring.   Privacybeleid.

Forever Aloe Vera Gel© gemaakt van 99,7% pure aloë vera uit de bladeren, perfect voor puristen.

  • Bevat geen conserveermiddelen
  • Rijk aan vitamine C, wat bijdraagt aan de normale werking van het immuunsysteem en spijsvertering
  • Draagt bij vermindering van vermoeidheid en moeiheid
  • Vegan
  • Vegetarisch
  • Halal gecertificeerd
  • Suikervrij
  • Glutenvrij

Het verschil proeven?

Deze pagina is van een officiële Forever Business Owner
Copyright © 2023 Forever Living Products
x
Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat je de beste website ervaring krijgt. Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met onze cookie policy. Meer informatie. More info.